Извор:Фото: Тара Радовановић, Инстаграм принтскрин/analecic5

ЛЕКИНА ЋЕРКА У ВЕЗИ СА КОЛЕГОМ Упознали се на снимању серије

Извор: Нпортал

10.01.2023.

11:15

ЋЕРКА нашег славног уметника ужива у љубави са колегом кога је упознала на снимању серије

Млада глумица Ана Лечић, ћерка Бранислава Лечића, купила је срца љубитеља седме уметности улогом у серији "Дуг мору", где је играла са Драганом Мићановићем, Надом Шаргин и Бојаном Маљевић. Такође, гледали смо је и у Дари из Јасеновца, а лепа Ана ради и на серији "Државни службеник".

Када су је питали да би волела да ради заједно са својим оцем каже да још има времена за то, али ипак од њега може да рачуна на велику помоћ.

- Нисмо још о размишљали о томе да играмо заједно. Има времена. Али разговарамо наравно. Обоје смо у истој бранши. Кад имам неку дилему обратим се њему, такође и он мени - рекла је Ана за Курир једном приликом.

Млада глумица игра бутновницу Олгу у серији Дуг мору, чији се живот опасно заокреће у трећој сезони, али та серија је такође заокренула и Анин живот. Наиме, она је на снимању те серије упознала црногорског колегу Вулета Марковића, са којим је у срећној вези.

Ана је сада први пут на Инстаграм окачила један пољубац са Вулетом, а снимак је настао док се заљубљени пар возио чамцем на мору, вероватно у Црној Гори.

Како слика говори хиљаду речи- тако и њихови осмеси јасно показују да њихова љубав цвета.

Иначе, Вулета су, пре него што се сазнало за њихову везу, питали шта мисли о Ани. Можда се, када сада анализирамо овај одговор, већ тада дало наслутити да ту има нешто више од пријатељства.

– Ана је дивна, млада, талентована и за своје године изненађујуће зрела глумица. Некако смо кликнули од старта, стекли обострано поверење и достигли завидан ниво заиграности, што се да осетити - рекао је тада за Курир Марковић.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".