Извор:Фото: АТА имагес

ДА СЕ НАУЧИ ПАМЕТИ ЈК брутално о Душку "Трпела сам годинама"

Извор: Нпортал

11.01.2023.

07:27

ДРАМА у породици Карлеуша - Тошић не престаје.

Певачица Јелена Карлеуша је средином године у јавном саопштењу открила да се разводи од свог дугогодишњег партнера, фудбалера Душка Тошића.

‒ Душко и ја смо се договорили да споразумно окончамо брак после 14 година. Нажалост, он себе више не види као део наше породице. Техничко-правне ствари ће бити споразумно решене у наредном периоду ‒ нагласила је на почетку саопштења, које је објавила првих дана јула.

Међутим, Јелена Карлеуша у једном недавном интервју открила у каквим је односима сада са супругом.

‒ Нисмо предали папире за развод. Нека пише ко шта хоће, као и до сада. Мене то погађа као када слона уједе комарац за најдебље место. Нећу више никоме ништа да објашњавам, рекла је она за "Сторy".

BloombergAdria.com

На питање да ли је себи рекла да је претерала када је објавила саопштење, одговорила је:

‒ Нисам претерала. Мора да се научи памети. Немам ја више године за губљење. Од сада ми је или-или све у животу. Немам више толеранцију. Изгубила се за ове 44 године трпљења.

BloombergAdria.com

Ни овога пута Душко није давао изјаве, али је зато реч препустио правним заступницима, који су реаговали муњевито.

‒ Душко Тошић и Јелена Карлеуша су у преговорима око споразумног развода брака. У контакту смо са Јеленом и њеним адвокатима и надамо се да ће се укоро пронаћи мирно и споразумно решење, првенствено имајући у виду интересе њихових малолетних ћерки. Све остале медијске наводе везане за ту тему, у име мог клијента, демантујем као неистините ‒ поручио је адвокат Никола Премовић за "Курир".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".