Извор:Фото: Принтскрин/Јутјуб/Channel 5

ФАТАЛНА ПО МУШКИ РОД: Чувена Хелга данас слави 71. рођендан

Извор: Нпортал

12.01.2023.

11:33

ПРОШЛО је више деценија од приказивања серије због које је Ким Хартман стекла статус секс симбола.

Култна серија "Alo, 'Alo!" била је омиљена бројним гледаоцима на овим просторима, па су се репризе увек дочекивале са одушевљењем. Снимана је десет година, од 1982. до 1992. године, а међу ликовима који су засмејавали гледаоце били су и Хелга Герхарт и Хер Флик.

Хелга, коју је одлично одглумила Ким Хартман, била је позната по томе што је волела да се скида и показује своје секси доње рубље.

Најчешће је то радила како би завела Хер Флика, који је био познат по специфичном ходу и томе што је у свакој реченици користио придев "гестаповски".

BloombergAdria.com

 

Ким данас слави 71. рођендан, а могима је још увек у сећању остала баш по тој улози. Прошло је више деценија од приказивања серије због које је Ким Хартман стекла статус секс симбола, а последњих неколико година 71-годишња Ким више се не бави глумом, али радо се сећа периода у ком је глумила Хелгу.

 

- Хелга је била амбициозна и хтела је да буде Хитлерова девојка или чак шпијунка у стилу Мате Хари. Као и сви Немци у серији, није била способна за тако нешто. И Хелга и ја волеле смо да глумимо секс-симбол. Било је забавно и опуштајуће - рекла је једном Ким.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".