Извор:Фото: Принтскрин/Јутјуб/RECreativno sa Dijanom Tepšić, АТА имегес

ЗБОГ ЊЕ СЕ РАЗВОДИ: Момчило преварио жену са ОВОМ глумицом

Извор: Нпортал

13.01.2023.

15:21

РАЗОД Момчила Оташевића и Јелене Перчин уследио је по свему судећи због треће особе

Прошле недеље у јавности је одјекнула вест да следи развод Момчила Оташевића и Јелене Перчин који су након пет година одлучили да окончају љубавну причу. 

Њихов растанак изненадио је јавност.

BloombergAdria.com

Црногорски глумац у септембру је рекао да би волео да поново снима са супругом, па је развод још веће изненађење, међутим гласине о кризи у њиховом браку кренуле су још у јуну прошле године, да би крајем 2022. године све зачинила гласина да су Момчило и сплитска глумица Ана Уршула Најев у вези, преноси "Сторy.хр".

Према тврдњама извора поменутог магазина, између њих су варнице севнуле на снимању хумористичне серије Нове ТВ 'Кумови' у којој Уршула игра згодну, лепу и паметну докторку Луцију, а Момчило шармантног и срчаног Јанка, међутим поводом ових гласина ниједно од двоје актера није се оглашавало.

Није познато колико је дуго трајала ова наводна романса нити да ли је то био окидач за развод Момчила Оташевића и Јелене Перчин, али глумица је у хрватском издању магазина Глориа отворено признала да пролази кроз тежак период.

- Глупо је од мене да лажем. Ми се растајемо. Увек сам се трудила да не причам о свом интимном животу, нисам причала ни о венчању, па нец́у ни о растави. Сваки раскид је грозан. Ужасан догађај и ужасан период. Концентрисана сам да будем што присутнија и трезвена због деце - рекла је она и додала да су за њу љубавне везе биле лутрија на којој је углавном губила.

(Story)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".