Извор:Фото: Ненад Живановић, АТА имагес

Шабан оставио ПОСЕБАН ДАР за ћерку свог сина Михајла

Извор: Нпортал

14.01.2023.

14:01

СЛАВНИ певач дуго је маштао о тренутку када ће његов син засновати породицу. Иако то није доживео да види, за бебу је чувао специјалан поклон

Марина Шаулић, супруга Михајла Шаулића, сина покојног краља народне музике Шабана Шаулића и његове супруге Гоце, донела је пре неколико дана на свет њихово прво дете.

Пар који је пре неколико месеци ступио у брак раскошном церемонијом венчања у Београду добио је 10. јануара девојчицу, којој су Шаулићи дали име Мања.

BloombergAdria.com

Породица је тим поводом организовала велико славље које је требало до касно у ноћ, а међу најрадоснијима је била бака Гордана.

Она је испричала да је Шабан, који нажалост није дочекао да држи у наручју Михајлово дете, сањао о том тренутку, а још за живота је оставио покон за бебу. У питању је, наиме, породични дукат који је Шабан Шаулић наменио детету свог сина.

BloombergAdria.com

– Сви смо ван себе од среће, Мања је наш благослов. Сигурна сам да би данас Шабан био најсрећнији човек на свету, јер је одувек желео да види Михајла оствареног у улози оца – истакла је поносна бака Гоца.

 

У септембру прошле године, на дан Михајловог и Марининог венчања, Гордана је признала да јој је осећај среће помешан с тугом јер Шабан није био уз сина.

BloombergAdria.com

– Ових дана у мени се мешају срећа и туга, за мене је ово тужан дан јер је Шабанова највећа жеља била да се његов син Михајло ожени, а сада му се ова жеља и испунила – рекла је тада Гоца за Курир.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".