Извор:Фото: Профимедиа

РОДИЛА МУ ДВОЈЕ ДЕЦЕ: Ево како изгледа Констрактин муж ФОТО

Извор: Нпортал

14.01.2023.

14:38

СУПРУГ Ане Ђурић никада се није јавно експонирао

Ана Ђурић Констракта прошле године је на изненађење многих однела победу на музичком такмичењу "Песма за Евровизију 2022", а затим и освојила пето место на "Евровизији" у Италији.

Ипак, Констракта настоји да свој приватни живот држи далеко од очију јавности, те се тако њен муж архитекта Милан Ђурић, са којим има двоје деце, никада није јавно експонирао.

BloombergAdria.com

Мало ко зна да је и певачица завршила архитектуру, те да је поносна мајка двоје деце - девојчице и дечака, Лене и Николе.

Она је у браку са Миланом Ђуриђем, коме на друштвеним мрежама такође пише да је, баш као и Констракта завршио Архитекстонски факултет.

Очигледно је да њих двоје нису често активни на друштвеним мрежама, али се може наћи по нека заједничка фотографијама са децом.

Констакта је о мајчинству причала у једном интервјуу за домаће медије.

- У досадашњем скромном искуству, било је ситуација у којима сам се питала – да ли је ово његов/њен карактер или фаза? Да ли сам погрешно реаговала а да нисам разумела њихову потребу, и сад је све отишло неповратно дођавола, покварила сам нешто?

BloombergAdria.com

- А тај страх се преноси на децу, утиче на њихово самопоуздање. Јер деца нису страна бића са друге планете, мали манипулатори или маса коју ћемо ми да уобличимо и слично. Ствар је много једноставнија, само ако узмемо озбиљно и са поштовањем њихове потребе. Дакле, жао ми је сваке ситуације у којој је мој страх превладао потребе мог детета - рекла је Констракта у интервјуу за портал "Буди кева" пре пар година.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".