Извор:Фото: ТикТок принтскрин/fannycastellanosrdz

ПАР УШТЕДЕО 1.320 ЕВРА ЗА ГОДИНУ: Свет одушевљен методом

Извор: Нпортал

16.01.2023.

09:00

ПАР из Мексика, Фани Кастеланос (26) и њен вереник Хесус (29), привукли су велику пажњу светске јавности када су на друштвеним мрежама поделили своју финансијску тајну.

Све је почело онда када је пар осетио последице новчане кризе узроковане пандемијом корона вируса прошле године. За једну годину успели у да уштеде 1.320 евра, а када су на ТикТоку открили како, одушевили су све. Они су сваки пут кад су имали интимне односе убацибали 6 евра у касицу прасицу. Како су имали интимне односе чак 220 пута за 12 месеци успели су да сакупе поменуту своту.

- Били смо изненађени, а пуњење три касице је било невероватно - рекла је девојка и додала да је штедња била много лакша када су уживали у нежним тренуцима заједно.

Пар у почетку није имао план шта да ради са својом уштеђевином, рекавши да једноставно чувају новац на страну за неочекиване рачуне и хитне случајеве. Међутим, након што су се верили прошлог септембра, сада планирају да потроше новац за путовање на медени месец.

Мексички пар са овим начином штедње наставља и 2023. године - а судећи по коментарима испод видеа инспирисали су и остале младе парове. Људи су одушевљено коментарисали и подржали њихову идеју, а било је и оних који су се нашалили на рачун свог љубавног живота.

"Моја касица би у том случају била празна" и "Немате појма колико сте срећни", били су само неки од коментара.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".