Извор:Фото: Профимедиа

АСТРОЛОЗИ ТВРДЕ: Четири знака највећи егоисти хороскопа

Извор: Нпортал

16.01.2023.

09:38

СВАКО треба да има здраву количину самопоуздања, али неки људи имају превисоко мишљење о себи. Они се стално хвале својим постигнућима како би импресионирали околину, а најважније им је да удовоље себи и својим потребама. У астрологији се сматра да су ови знакови опседнути собом.

Лав

Са Сунцем као својим владаром, Лавови се понашају као да се цео Сунчев систем заиста окреће око њих. Свесни су својих врлина и стално их наглашавају, а то другима може да буде одбојно. Иако воле да буду у центру пажње и размећу се својим бројним постигнућима, често у томе знају да претерају.

Ован

Овнови су рођени вође. Храбри су и имају добре инстинкте па их људи радо следе док крче пут до успеха. Толико су навикнути да их сви следе да им с временом то постане насушна потреба. Тада почну очајнички да траже потврду и похвале, а својим надуваним егом све доводе до лудила. Морају да схвате да нису увек само они важни, као и да њихово мишљење није једино исправно.

BloombergAdria.com

 

Шкорпија

Шкорпије су врло егоистична бића која жуде за дивљењем и обожавањем. Сматрају да су паметнији и способнији од других, а осете ли се угрожено, показују своју манипулативну страну. Они увек желе да буду најбољи у свему па могу да буду опасни ако осете да им је неко конкуренција.

Стрелац

Ни Стрелцима не недостаје самопоуздања. Често су заокупљени собом и имају неутаживу жеђ за слободом, која им је важнија од свега. За њих је познато да увек стављају себе и своје задовољство на прво место. Највише воле да препричавају занимљива искуства и ствари које су научили, а још више воле пажњу коју тиме привлаче.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".