Извор:Фото: Профимедиа

НАЈЉУЋИ ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ: Уништавају сваку везу

Извор: Нпортал

16.01.2023.

10:23

ПРИЛИЧНО су тврдоглави и раде по своме.

Када улазите у контакт са људима рођеним у овом знаку, саветује се да будете опрезни. 

Ован

Када се љуте, Овнови кажу све што им падне на памет без размишљања о последицама, заборављајући да се једном изговорене речи не могу више повући назад.

Бити љут је у реду, али у малим дозама. Ако допустите да вас бес преплави сваки пут када расправљате с неким, то ће с временом довести однос с вољеном особом до тачке одакле нема повратка.

Зато престаните стално да се љутите и одвојите тренутке за размишљање. Када приступите свађи или расправи бистре главе и са смиреним понашањем, видећете да ћете лакше решити спорну ситуацију.

BloombergAdria.com

 

Бик 

Бик може наштетити својој вези тако што је стално љут и стално нешто замера. Највећа мана људи који припадају овом хороскопском знаку је што имају тенденцију да буду љути на некога или нешто као да им живот о томе зависи.

Ако нетко повреди Бика, може бити сигуран да му он то неће никада заборавити ни опростити.

BloombergAdria.com

 

Иако је потискивање емоција погрешно, то не значи да требате себе повређивати старим ранама. Покушајте да се водите мантром "опрости и заборави". То можда звучи као изазов, али ако желите стабилну и дуготрајну везу сигурно ћете га савладати.

Близанци 

Близанци готово никада не слушају свог партнера иако је комуникација једна од најважнијих ствари када је у питању изградња снажне везе. Нажалост, људи који припадају овом хороскопском знаку то често заборављају.

Да би веза била успешна, оба партнера морају чути шта овај други има рећи, а посебно када су у питању њихова мишљења и осећаји. Међутим, Близанци су склони говорити углавном само о себи и својим проблемима.

BloombergAdria.com

 

Близанци теже све преокренути у причу о себи, заборављајући често да је њиховом партнеру потребна емоционална и ментална подршка.

Зато бисте требали покушати више слушати оне до којих вам је стало. Усредоточите се на потребе вашег партнера. Покушајте схватити шта вам покушава рећи и радите на томе. Имајте на уму да је некоме каткад довољно и само да га нетко саслуша да би се боље осећао.

Лав

Природно сте јако доминантни.

Своју везу можете упропастити ако стално доминирате у њој. Лавовима је у природи да буду главни, а то је вероватно највећи разлог зашто њихове везе не трају дуго.

Бити неустрашив и неко ко стално заповеда могу бити привлачне особине, али не када се партнер због тога осећа подцењено.

Ако већи део времена желите да све буде по вашем а да при томе не помислите на партнера, запитајте се како бисте се ви осећали да је ситуација обрнута?

BloombergAdria.com

 

Порадите на томе да свог партнера ставите на прво место и фокусирајте се на оно што он жели од вас. Не морате потпуно жртвовати своју потребу да будете главни, али ако желите срећну и дугу везу, онда је партнер императив и требате га третирати као себи равног.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".