Извор:Фото: Танјуг/Јадранка Илић/В. Данилов

ЗВАО МЕ ДВАПУТ Шта је Лауш рекао Марићу о улози у серији Пад

Извор: Нпортал

16.01.2023.

22:17

МЛАДИ глумац Милан Марић открио је детаље новог остварења у којем тумачи лик свог колеге Жарка Лаушевића.

Нова серија "Пад", инспирисана аутобиографским бестселером "Година прође, дан никада" Жарка Лаушевића ускоро стиже на мале екране.

Екипа предвођена главним глумцем Миланом Марићем открила је детаље о овом делу као и да су имали подршку аутора овог дела.

- Са Жарком сам се чуо два пута, а једном смо причали уживо. Први пут смо разговарали када смо се спремали да кренемо у само снимање. Позвао ме је и као старији колега који је имао потребу да ми пожели срећу. Мало смо искористили то време да причамо о глумачком послу. Имао сам осећај да ми говори "ја ти верујем", и то је мени било доста битно. Чули смо се и након што је огледао серију. Јако сам срећан оним што сам чуо, а шта је то, нека остане између нас двојице - открио је Марић медијима.

Подсетимо, глумац Жарко Лаушевић пре десет година написао је књигу "Година прође, дан никад", у којој је описао шта се све дешавало кобне ноћи 31. јула 1993. године, када је усмртио двојицу момака, а једног ранио. У јавности се од тада много пута спекулисало како ће се по овој књизи направити филм и серија, међутим, тек сада је дошао тај тренутак.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".