Извор:Фото: Принтскрин/Јутјуб/ RTV Pink Official

ЛУКСУЗ И ЗЛАТО: Овако изгледају станови најбогатије СРПКИЊЕ

Извор: Нпортал

18.01.2023.

09:56

БИВША манекенка и модна новинарка је привукла медијску пажњу удајом за арапског бизнисмена Јусуфа Ал Сараја.

 Јелена Бин Драи је још једна која је на исти начин привукла пажњу. 

Аника важи за једну од најбогатијих Српкиња, а живот какакв она живи, пожелеле би многе девојке. Ужива у раскоши и луксузу, а на Инстаграм профилу објављује фотографије са екскузивних дестинација.

Аника је за "Супер ТВ" открила ко јој је помогао у уређењу станова које поседује: 

Аника летње дане проводи у кући у Ефипту која се налази на плажи, а преостале дане у стану у Паризу: 

- Сваки простор има своје чари, тешко је поредити стан у центру града и кућу на плажи - рекла је Аника.

Она у свом дому у Паризу поседује салон, кухињу, трпезарију, спаваће собе са купатилима, помоћне просторије, терасу, башту, бар на отвореном и просторије за запослене. Гаража је такође неизоставан део.

Идентична је ситуација и са кућом у Египту у којој постоји салон  са пријем, али и више спаваћих соба са купатилом, као и библиотека која је у изградњи. Дом у Паризу је сама уређивала, док јој је за детаље у кући у Египту помагала свекрва.

- Дом у Паризу сам уредила у потпуности сама, а кућу у Египту је уредила моја свекрва, која се иначе бави уређивањем ентеријера. Годинама скупљам књиге и фотографије екстеријера и ентеријера и знам тачно у каквом простору бих се осећала пријатно. Никада нисам имала жељу да живим у изложбеном салону, него у кући која одговара мом сензибилитету и животним потребама - испричала је она за "Супер ТВ".

- Стан у Паризу је мешавина класичног и модерног стила, употпуњен с доста антиквитета, кристалних лустера и персијских тепиха, док је наша кућа на мору, која је смештена у приватном ризорту на Северној обали уређена је у медитеранском стилу, доминантне боје су плава и бела. Намештај је рустичан, а целокупан ентеријер је прозрачан - објаснила је Аника.

- Детаљи су есенцијални како у дизајну и ентеријеру, тако и у моди. Цео живот се бавим детаљима, детаљи чине дизајн - истакла је.

- Често се са носталгијом сетим кулинарског умећа своје баке и жалим што немам ни време ни страст да се посветим стицању истих. Када су у питању кућни послови, перфекциониста сам од малих ногу и сваки простор у којем боравим мора да задовољава високе стандарде организације и хигијене - објаснила је Аника са носталгијом.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".

#Аника Божић Ал Сарај #ВИП #стан у Египту Аника Божић #Јусуф Ал Сарај