Извор:Фото: Фесјбук/принтксрин/Архива Новости

ОН ЈЕ СИНОЋ УПУЦАН У ЗЕМУНУ Отац му страдао у сачекуши 1992.

Извор: Нпортал

18.01.2023.

12:40

НЕМАЊА Бојовић звани "Хемија" мушкарац је који је синоћ упуцан у Земуну. Он је вођа групе "Забрањени" и наводно важи за наследника земунског клана.

Његов отац Горан Бојовић Амонијак ликвидиран је 1992. године важио је за жестоког момка из Земуна и истакнутог члана српског подземља. У њега су '92. из аутомобила нападачи испалили кишу метака док је био у свом мерцедесу. Месец дана касније, убијена су два његова најбоља друга рафалима испаљеним из црног голфа. https://www.youtube.com/watch?v=rOLeoJe1Rx0

Бојовић је био осуђен на шест година затвора због трговине дрогом, покушаја убистава, рекетирања, разбојништава. Томе је претходила акција хапшења припадника "новог земунског клана", којим је руководио Бојовић у октобру 2008. По изласку из затвора опет је ухапшен, и то у једном београдском кафићу због кокаина, преносе медији.

Хемија је често виђан у друштву старлета и по београдским ноћним клубовима, где је обично посећивао журке.

Бојовић је у тренутку напада био са пријатељем. Полиција активно трага за пуцачима на Бојовића (39) и његовог пријатеља Н. К. (24) који су упуцани око 22 у Земуну.

BloombergAdria.com

 

Нападачи су синоћ Бојовића и Кнежевића сачекали испред куће његове мајке у Земуну. Након питања "Где сте?" нападачи су у њих испалили неколико хитаца. Бојовић је рањен у бутину, а Кнежевић у потколеницу.

Превезени су у Ургентни центар где су након указане помоћи дали исказ полицији тврдећи да не знају ни ко их је ранио нити који је мотив.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".