Извор:Фото: АТА имагес

ДУШКО ЈОЈ ЗАДАО НОВИ УДАРАЦ: Кум ЈК стао на Тошићеву страну

Извор: Нпортал

18.01.2023.

16:40

КУМ Јелене Карлеуше и Душка Тошића, по свему судећи, стао је на страну фудбалера.

Певачица Јелена Карлеуша је средином године у јавном саопштењу открила да се разводи од свог дугогодишњег партнера, фудбалера Душка Тошића.

‒ Душко и ја смо се договорили да споразумно окончамо брак после 14 година. Нажалост, он себе више не види као део наше породице. Техничко-правне ствари ће бити споразумно решене у наредном периоду ‒ нагласила је на почетку саопштења, које је објавила првих дана јула.

Међутим, Јелена Карлеуша у једном недавном интервју открила да до развода још увек није дошло, након чега се огласио и Душков адвокат који за Јелену није имао лепе речи.

- Душко Тошић договор везан за развод брака поштује, док Јелена својим последњим иступима у јавности крши постигнити договор и удаљава нас од мирног и споразумног решења ситуације. Апелујемо на Јелену Карлеушу да се, ради мирног решења, убудуће уздржи од јавног оглашавања о Душку Тошићу, разводу брака, о породичним стварима и истичемо да ћемо се сваки наредни пут кад то учини, јавно огласити, рекао је фудбалеров адвокат.

BloombergAdria.com

Међутим,  један човек је изгледа јавно стао на Душкову страну.

Миленко Андрић, кум Јелене Карлеуше и Душка Тошића јуче је објавио фотографију са бившим фудбалером и тако показао да му је велика подршка у овим тешким тренуцима.

BloombergAdria.com

Душка и Миленка спојио је фудбал, а колико су блиски говори и то што је Тошић баш њега изабрао да му буде кум на венчању са Јеленом.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".