Извор:Фото: АТА имагес

ПРОВОЦИРА СЕСТРУ? Севе пред суђење објавила фотку са мајком

Извор: Нпортал

18.01.2023.

20:38

ПЕВАЧИЦА Северина Вучковић са фановима на Инстаграму поделила је фотографију са својом мајком Аном.

Њих две су насмејано позирале, а певачица је уз објаву кратко написала:

- Моја мама. Волимо што се волимо. Љубав се љубављу враћа, због чега су многи помислили да на овај начин провоцира сестру Маријану.

Иначе, певачица се у последње време не одваја од своје мајке, са којом би требало да ускоро заједно оде на суђење због туче са сестром Маријаном.

Крајем децембра требало је да сведочи мајка сукобљених сестара, Ана, но саслушање је прескочила због болести. Следеће сведочење требало би да буде тек у фебруару јер Северина има здравствених проблема, односно мора на операцију, али није познато о каквом захвату је реч.

Подсетимо, скандал који је обележио Северинину 2022. годину јесте жестока туча са рођеном сестром Маријаном, у августу. Њих две су се, како је Маријана пријавила полицији, рвале, тукле и шамарале по целом стану у Сплиту, и то пред мајком Аном.

Окидач је, наводно, била некретнина коју је Северинина мајка Ана преписала унуци Мији, због чега је Маријана побеснела, а познато је да њих две имају затегнут однос још од раније. Због овог инцидента реаговала је полиција.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".