Извор:Фото: Бранко Гојковић

НАЈЛЕПШИ МУШКАРАЦ БИВШЕ ЈУГЕ: Покојни муж Весне Де Винче

Извор: Нпортал

20.01.2023.

12:55

У свог другог мужа Весна је како и сама каже, била лудо заљубљена

Весна де Винча удавала се два пута. У првом браку, са новинаром Миланом Лангом била је седам година.

BloombergAdria.com

- Мој први муж је од мене био старији 20 година и у њему сам тражила оца који је тек био преминуо у том тренутку. Имала сам ту срећу да растем уз велике мушке фигуре, шмекере, каварељере и велике личности. Од Ланга сам се развела после 7 година брака. Развод, тај неуспех је ризик да жена почне да мрзи мушкарце - рекла је својевремено Весна, али је открила да је она ипак заволела поново.

Други муж Весне де Винче био је Предраг Витас, у кога је, како сама каже, била лудо заљубљена.

- Најлепши човек у бившој Југославији у којег су многи били заљубљени. Имао је те дивне, плаве очи којима ме је освојио, као из викенд љубавног романа. Имао је аполонску лепоту. Био ми је учитељ, љубав, све - рекла је Весна откривши да јој је први брак био лекција, а други савршенство.

Предраг је прерано напустио Весну, а његову смрт, она већ 24 године оплакује у себи. Од када је постала удовица обукла је црнину коју и данас достојанствено носи.

‒ Црно сам почела да носим као удовица, када је 1998. године преминуо мој супруг Предраг Витас. Ја сам и даље у црном. Судбину сам претворила у свој стил - испричала је за медије.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".