Извор:Фото: Профимедиа

НЕВИЂЕНА СРЕЋА У ФЕБРУАРУ: Пун Месец у Лаву ЊИМА мења живот

Извор: Нпортал

20.01.2023.

14:43

ОВО астролошка појава учиниће да неким хороскопским знацима овај период буде веома интензиван, док ће неки имати пуно среће

Хороскоп открива да нас 16. фебруара чека велика енергетска промена на небу - пун Месец у Лаву!

BloombergAdria.com

Близанци

Пун Месец у Лаву подиже вам свест у областима које нису физички опипљиве. То ће вам помоћи да отворите ум и освестите ствари које сте директно или индиректно избегавали. Подсетиће вас да је за неке ствари и даље потребно време и посебна пажња. Престаните проблеме да гурате под тепих. Тенике за опуштање могу вам помоћи да редефинишете своје приоритете и осигурате да ваше физичке и менталне потребе буду задовољене. 

Девица 

Пун Месец у Лаву учиниће да се промени ваш поглед на свет. Усељава се у вашу кућу животне филозофије и указује на важно време за истраживање, проширење видика и уважавање различитих навика и култура ван ваше. Можда ћете осетити потребу да се уроните у књиге за позитивну трансформацију које раније нисте могли да прочитате или да дубље зађете у своју подсвест. 

Јарац 

Пун Месец у Лаву доноси вам необичну игру. Инспирисаће вас да креирате и искористите све креативне идеје. Сада је тренутак када их можете претворите у пословне подухвате. То ће вас охрабрити да се окружите друштвом за које знате да може задовољити ваше духовне потребе. Поред тога, то ће вас водити да радите на себи и унапредите оне ствари које омогућавају вашем унутрашњем детету да се опусти и засити своју радозналост.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".