Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/AmiG Show

ТЕШКО ПОДНОСИЛА УСАМЉЕНОСТ: Брена по сат времена плакала

Извор: Нпортал

23.01.2023.

09:41

ЛЕПА Брена је на почетку своје каријере била у вези са чувеним музичарем Мирком Крлићем.

Мирко Крлић је изнео детаље везе са чувеном певачицом. Љих двоје су били заједно дужи временски период, али им није било суђено да се венчају:   

- Још у току првих контаката с Бреном, запазио сам њену велику жељу за стварање породице. Жарко је желела да живи у породичном кругу, с децом, коју је одувек обожавала. Никада нећу заборавити како је умела да буде тужна када је остајала сама у хотелској соби. Кад сам одлазио да је посетим, често сам је затицао уплакану. Тешко је подносила усамљеност, јер мајка и отац су јој били у Брчком, а она овде сама. Догађало се да је и по читав сат плакала без престанка. И када бих видео да не може да се смири, говорио сам јој: "Брено, спреми се, путујемо за Брчко!" На брзину би се спремила, сели бисмо у мој црвени Фиат купе, и за нешто више од сата брзе вожње били бисмо код њених у Босни - испричао је Крлић  раније за "Yугопапир" и "Сабор" па додао: 

BloombergAdria.com

 

- Тек када би се нашла у родитељском дому, Бренино би се лице озарило. Ту би једно краће време била са својима, а после бисмо се опет вратили у Зрењанин, где је морала да пева, јер гости су долазили у Војводину највише због ње. Ја јој од срца честитам, и не жалим, а оно време које смо провели заједно, то је била наша младост - казао је први дечко Лепе Брене крај којег је певачица провела дуги низ година а причало се да планирају и да се венчају.

BloombergAdria.com

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".