Извор:Фото: Jutjub printskrin/ZELJKO JOKSIMOVIC

ДРУГА ПЕВАЧИЦА: Она је требало да пева у филму "Тома"

Извор: Нпортал

25.10.2021.

17:01

О филму "Тома" не престаје да се прича, јавност је одушевљена овим постигнућем Драгана Бјелогрлића. Међутим мало ко зна да је песме Силване Арменулић требала да отпева млада певачица Ирма.

Иако је Сузана Бранковић маестрално отпевала Силванине песме за потребе филма "Тома", Жељку Јоксимовићу је прво на уму била млада и мултиталентовануа певачица Илма Карахмет.

BloombergAdria.com

 

Ипак је певачица Сузана Бранковић отпевала песме Силване Арменулић у филму "Тома", заједно с колегом Ацом Пејовићем.

Илма Карахмет је, гостујући у емисији Огњена Амиџића, испричала због чега на крају није отпевала Силванине песме.

BloombergAdria.com

 

– Жељко Јоксимовић је хтео да ја дајем глас Силвани, што ми много значи, али ја сам била много болесна – испричала је млада певачица.

Илма Карахмет јавности је постала позната као тинејџерка, када се такмичила у "X Фактору", након чега је отпочела самосталну каријеру. Она се удала са 18 година, а већ је три године у браку. Међутим на њен глас, нико није остао имун.

Међутим о овој теми говорила је и Сузана.

– Као што каже изрека: Није коме је речено већ коме је суђено. Силванине песме за филм требало је да пева Илма Карахмет, али се нажалост разболела прошле године и Жељко ме је позвао да „ускочим“ али само једнократно, док Илма не оздрави. Била сам тада код родитеља у Зајечару али како са собом увек носим покретни студио јер радим пратеће вокале, снимила сам то што ми је тражио – казала је Сузана Бранковић, на К1 телевизији.

– Када је преслушао позвао ме је и казао да не може да верује да сам тако отпевала. И тако сам остала. Већина људи изненадила се када су сазнали да је то мој глас, с обзиром на то да ме препознају по поп-музици.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".