Извор:Фото: В. Данилов, Пинк Принтскин

ХАЈДЕ, УХВАТИ ГА: Како је Ивана снимала експлицитне сцене

Извор: Нпортал

24.01.2023.

07:41

Ивана је открила до детаља како се те сцене изводе

Глумица Ивана Дудић, која је недавно прекинула дугогодишњу везу која је била пред браком, добро је позната по својим експлицитним сценама у којима је глумила, а посебно су пажњу привукле сцене из серије "Црвени месец" које је снимала са колегом са класе Милошем Ђуровићем.

BloombergAdria.com

Она је у гостовању у емисији "Реална прича" открила до детаља како се те сцене изводе. Како би то ближе објаснила глумица је узела за пример једну експлицитну сцену са глумцем Милошем Ђуровићем.

- "Црвени месец" када сам снимала, снимала сам са својим колегом са класе Милошем Ђуровићем са којим сам имала такав лав-хејт рилејшншип приватно где се 5 минута волимо, па се 5 минута не волимо. Пречудан однос, али баш када смо снимали ту озбиљну експлицитну сцену и пуну страсти. На ливади под месечином, ја мислим да нас двоје тада нисмо разговарали - рекла је глумица.

BloombergAdria.com

- Није то да вас ставе у собу, упале камере и ви као радите шта хоћете. Не, то се тако не ради. То је нас четворо и јако је непријатно. Ту је сниматељ са камером испред нас, редитељ иза њега и гардероберка која чека да нас замота јер је напољу минус. Само ту чујеш редитеља "хајде ухвати га", "ајде, повуци је" и тако даље. Јако непријатно, није све тако страсно како је заправо, већ је све веома добро измонтирано - истакла је глумица.

За­љу­бље­ни офи­цир, ко­га игра Ђу­ро­вић, и ле­па ће­р­ка ау­стри­ј­ског ата­шеа се од пр­ве епи­зо­де во­ле, а би­ло је пи­та­ње да­на ка­да ће па­сти је­дан дру­гом у вре­ли за­гр­љај. Та­ко су у епи­зо­ди еми­то­ва­ној у по­не­де­љак има­ли же­сток се­кс на ли­ва­ди. Ду­ди­ће­ва и Ђу­ро­вић за­јед­но су сту­ди­ра­ли, а сце­не се­к­са, ка­ко су ра­ни­је ре­кли за Ку­рир, ни­су им те­шко па­ле јер су све то ве­жбом про­шли на сту­ди­ја­ма. Ме­ђу­тим, Ива­ни ово ни­је пр­во глу­ма­ч­ко се­к­суал­но иску­ство. Ле­па глу­ми­ца се већ по­ка­за­ла у се­ри­ји „Уби­це мог оца“,где је има­ла сце­не си­ло­ва­ња. Она се по­ја­вљу­је и у „Сен­ка­ма над Ба­л­ка­ном“, где ин­ти­м­не сце­не има с Го­р­да­ном Ки­чи­ћем.

BloombergAdria.com

- Одра­дим свој по­сао ка­ко тре­ба, а он­да до­ђем ку­ћи код љу­ди ко­је на­ј­ви­ше во­лим и то ми је пот­пу­но но­р­мал­но. Ако се ба­ви­те овим по­слом про­фе­сио­нал­но, не мо­же­те да се усте­же­те и од­би­ја­те тај део по­сла ко­ји се од­но­си и на сце­не се­к­са - ре­кла је за Ку­рир Ива­на.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".