Извор:Foto: Jutjub printskrin/ Go Rance

ВИДОВИТА ЗОРКА: Прорицала судбине, па доживела три трагедије

Извор: Нпортал

25.10.2021.

18:50

СМОЗВАНА пророчица Зорка Пуцар, позната је под псеудонимом видовита Зорка, деведесетих година заједно са Клеопатром и Љубишом Трговчевићем била је главна пророчица на малим екранима.

Зорка се бавила прорицањем судбине, уклањањем црне магије, страхова и решавањем љубавних проблема. Имала је и закупљен термин на телевизији. Зоркин супруг је у агенцији клијентима заказивао термине, а они су за сваку сеансу плаћали 50 марака и хонорар који се у зависности од врсте проблема плаћао од 200 до неколико хиљада марака.

Зорка је чак завршила и у затвору, 25 дана због посла којим се бавила.

BloombergAdria.com

 

Оно што је мало ко знао јесте да су њен живот обележиле три велике трагедије, од којих се никада није опоравила. Наиме, она је изгубила три сина.

У браку са супругом Радивојем Барбаковим добила је синове Дејана, Драгана, Павла и Небојшу са којима је живела у Новом Милошеву. Најстарији син Дејан настрадао са 27 година у саобраћајној несрећи, син Драган је био ратни инвалид који је преминуо у 44. години од рака. У фебруару 2017. године умро је и најмлађи Небојша (41).

- Сахранити три сина је нешто најгоре што може да се догоди једном родитељу. Tрагедије сам предвидела, али нисам могла да их спречим. Хвала Богу, син Павле ми је жив и здрав. Живи у Новом Милошеву и долази код мене. Из другог брака имам Драгослава који је узорно и вредно дете - говорила је Зорка својевремено за медије.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".