Извор:Фото: Друштвене мреже, Н. Скендерија

ЧЕКАО ДА ЗАВРШИ СМЕНУ: Потрага за Јетмиром још траје

Извор: Нпортал

24.01.2023.

18:40

ТЕЛО Иване К. пронађено је пре месец дана, 24. децембра у изнајмљеном стану на Звездари, а осумњичени за овај злочин је њен момак Јетмир Г.

За њим је расписана међународна потерница, али га полиција у Црној Гори није затекла на адреси на којој је пријављен.

Дан пре убиства Иване К. у стану на Звездари, осумњичени Јетмир Г. чекао ју је на послу, у кафићу где је радила да заврши смену, након чега су отишли заједно.

Он је био у Београду дан пре злочина, а сумња се да ју је голим рукама убио, пише Блиц.

Како се сумња, он је после злочина отишао у Црну Гору, а како тврде мештани Гусјана, Јетмир је убрзо након што је чуо да је расписана потерница, напустио и Црну Гору.

BloombergAdria.com

 

- Јетмир је, највероватније, побегао на Космет - тврде извори блиски истражитељима, што је и пре расписивања црвене Интерполове потернице за њим наговестио је извор Новости из Гусиња.

- Његова мајка је из Пећи. Он тамо има ујаке, прилично бројну родбину. Рачуна на то да га тамошња полиција неће тражити и да ће ту бити сигуран неко време. Могао је из Вусања лако да оде и у Албанију, јер добро познаје терен и за њега нема тајни када је реч о путевима ка ове две територије. Сада се спекулише да би са фалсификованим исправама могао да се домогне Америке, где, као и многи одавде, такође има родбину.

Како се сумња, његови ДНК трагови су пронађени у дому на Звездари и за сада све указује на то да је он убица. Осумњичени младић допратио је кобне вечери Ивану кући, а након тога је почео да дави девојку тако што јој је једном руком зачепио нос, а другом руком поклопио уста.

BloombergAdria.com

 

Како би отклонио сумњу, на друштвеним мрежама се опраштао од Иване и објављивао заједничке фотографије.

"Недостају ми наши дани када је све било једноставно. Када ми је за осмех било довољно само да те видим и чујем", само је једна од порука коју је јавно поделио на Инстаграму.

Убрзо након што је тужилаштво званично саопштило да је он осумњичен, обрисао је све фотографије са Иваном.

BloombergAdria.com

 

Тело убијене студенткиње, подсетимо, пронашла су браћа 24. децембра у изнајмљеном стану на Звездари. Како им се није јављала на телефон, развалили су врата стана и затекли је на кревету откопчаних панталона и подигнуте блузе. Угледали су модрице по врату, а имала је и повреде усне, ока, али и прстију на шаци и подлактице.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".