Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/darkolazicofficial Фото: Инстаграм принтскрин/ivkicmonika

ПОНОВО ТУЧА: Дарко и Барбара се побили због колегинице

Извор: Нпортал

25.10.2021.

21:32

ПЕВАЧ Дарко Лазић и његова изабраница Барбара Бобак опет су физички насрнули једно на друго, а није прошло ни месец дана након што је као бомба одјекнула наша вест да су се они побили на једној прослави коју је организовао њихов колега Срећко Кречар поводом пунолетства ћерке.

Како "Курир" преноси, повод њихове нове туче овог пута је колегиница, певачица Моника Ивкић, која живи у Бечу. Наиме, Барбара је направила љубоморну сцену Дарку чим се он вратио из аустријске престонице, где је имао наступ, на ком се као специјална гошћа и изненађење за публику појавила управо Моника.

Део наступ можете погледати на Инстаграм профилу Монике Ивкић.

Снимак њих двоје ипак је завршио на Инстаграму, а када га је видела Барбара, до које су још током дана дошле информације да је виђен у центру Беча с Моником, дословно је полудела од љубоморе. Она је целу ноћ звала Дарка и слала му поруке, на које он није одговарао, све до ујутру, када је требало да крене за Србију.

- Када је дошао у Нови Сад, у стан који изнајмљују, настао је хаос. Барбара је полудела. Псовала га је, гребала, вређала. Он јој се правдао да му се телефон испразнио и да се зато није јављао, а да је Монику случајно срео у бекстејџу клуба и да ју је замолио да отпева неколико песама. Рекао јој је да су само пријатељи и да нема потребе да љубоморише и да није тачно да су се видели током дана. Ово негирање је тек изнервирало Бобакову, која није престајала са увредама на његов рачун, а у једном тренутку Дарко је тако одгурнуо Барбару од себе да је она незгодно пала и сломила прст на нози - наводи извор.

Да је до неког инцидента између њих двоје заиста и дошло, потврђује и чињеница да се Барбара са сломљеним прстом појавила и на снимању једне емисије.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".