Извор:Фото: ТВ Пинк принтскрин, Јутјуб принтскрин/Besedništvo Pravni fakultet

ХИТ! Јована објавила видео па хвалила себе са лажног профила

Извор: Нпортал

27.01.2023.

11:25

ЈОВАНА Јеремић ботовала саму себе

Водитељка Јована Јеремић поноси се свиме што уради, а сада се на Инстаграму похвалила својим достигнућем од пре 10 година када је држала беседу о "лажним моралистима", проституткама, српским спонзорушама… Постоји само један мали проблем.

BloombergAdria.com

У питању је било такмичење у беседништву на Правном факултету.

- Пре тачно 10 година сам освојила награду публике у беседништву са најгледанијом беседом свих времена Правног факултета Универзитета у Београду. Највеће и за мене и мој развој најважније такмичење. Беседа се звала “О двоструком моралу”. Нисам ни слутила да ће та беседа предодредити моју судбину, став, харизму и издржљивост у намери разобличења лицемера данашњице. Ја их презирем, бас као и Чарлс Буковски - написала је Јована.

Међутим један од корисника платформе на којој је снимак објављен приметио је још раније да су позитивни коментари, којих има мање у односу на оне негативне, сви постављени са исте интернет адресе, али са различитих налога.

Овај коментар навео је многе да помисле да је водитељка саму себе хвалила и величала.

- Зар вас који сте овако лоше и увредљиво коментарисали не брине толика мржња и потреба да некога ко вам, ама баш ништа лоше није урадио, вређате, погрдно називате, ругате се изгледу, надмећете се ко ће је горе увредити . За разлику од вас таквих, она савршена или потпуно проста ипак никога не вређа, живи свој живот, корача својом стазом и сигурна сам да вам опрашта све што сте је увредили. Нема потребе да се толико мрзимо - пише у једном коментару, а након њега многи су помислили да иза профила са другим именом стоји управо Јована Јеремић.

BloombergAdria.com

BloombergAdria.com

У коментарима испод видео снимка се неколико пута са истих налога појављују позитивни коментари на рачун водитељке.

BloombergAdria.com

Због оваквих хвалоспева многи су помислили да саму себе хвали, али један коментар је, ипак, био пресудан. Наиме, чини се да је у једном тренутку Јована заборавила да промени налог, па је прокоментарисала себе са свог сопственог Јутјуб налога, под својим именом.

BloombergAdria.com

- Јована, поносу мој, душо моја, победнице моја, утишала си својим гласом Петицу, обрнула је у своју корист, добила 4 аплауза за 7 минута у Храму правде…Ти си мој херој…Наш победник! Народски човек. Твоја преданост је твоја највећа награда! Сви те волимо, што се и видело. Народ је твоја снага - пише у спорном коментару који је објављен пре девет година.

Ове речи само су покренуле лавину коментара људи који су убеђени да је водитељка хвалила себе.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".