Извор:Фото: АТА имагес/Инстаграм принтскрин/indy_ara_indira

ПОБЕДИЛА РАК: Овако изгледа мајка Едите и Инди Арадиновић

Извор: Нпортал

27.01.2023.

12:19

ПОПУЛАРНА певачица Едита, на свом Инстаграм профилу објавила је фотографију са мајком, где се може приметити да њих две веома личе, и да је певачица лепоту наследила управо од ње

Едита и Инди Арадиновић су познате домаће певачице, али и рођене сестре.

Међутим, јуче су изненадиле јавност када се на интернету појавио снимак њихове туче.

BloombergAdria.com

Наиме, Едита и Инди су се побиле испред зграде, чупале су се за косу, ваљале по улици док су их мајка и још један човек раздвајали.

Њихова мајка Флорија Арадиновић се не појављује често у јавности, а њена ћерка Едита је својевремено објавила њихову заједничку фотографију на мрежама, па су многи рекли да су лепоту наследили управо од ње.

BloombergAdria.com

Флорија се суочила са опаком болешћу, али никада није дозволила да њене ћерке пате због тога, што су сестре Арадиновић својевремено и испричале медијима.

- Сазнала је да има рак баш у тренутку кад сам кренула у причу с "Министаркама". То су били најтежи тренуци за мене. Морала сам да певам, а нисам знала хоће ли мама дочекати јутро. Успела сам да сакријем своју тугу. Музика и наша публика су ми помогли да се извучем и издржим - објаснила је Едита раније у једном интервјуу.

BloombergAdria.com

Поводом туче огласила се Инди, а како је навела, она сматра да је до туче дошло јер су обе темпераментне.

BloombergAdria.com

- Драги моји пратиоци и медији, да не бих свима понаособ одговарала: Што се тиче новонасталог снимка који кружи порталима и мрежама. Свака породица има лепе и ружне моменте. Знајући да смо обе емотивне, енергичне, темпераментне и најбитније од свега искрене, рођене у истом знаку, логично је да некад дође до породичног фајта. И нама је ово много смешно после свега. Било па прошло! Нас две смо заувек сестре бићемо једна за другу увек ту, јер се волимо највише на свету. У нормалним смо односима, али не обећавамо да опет неће до неког "фајта", можда чак и лајв. Воле вас Арадиновићке - написала је Инди на Инстаграму.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".