Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/ana_76___/ksenija_pajcin, Јутјуб принтскрин/

НАЈВЕЋА АНИНА ЉУБАВ НИЈЕ ЗВЕЗДАН: Био опасна фаца 90-их ФОТО

Извор: Нпортал

28.01.2023.

10:30

АНА је недавно на друштвеним мрежама објавила фотографију из деведесетих година на којој се налазила и њена највећа љубав

Ана Ћурчић, невенчана супруга задругара Звездана Славнића, ушла је у ријалити како би се суочила са бившим невенчаним супругом с којим је била 15 година пре него што је преварио са Анђелом Ђуричић.

BloombergAdria.com

Ана је недавно на друштвеним мрежама објавила фотографију из деведесетих година са друштвом из кафане, а у опису је навела да је на истој њена највећа љубав.

- Најлепша времена! - додала је она.

Такође, пред улазак у "Задругу", Ана је поменула управо тог свог бившег дечка. Навела да је он био њена прва љубав са којом је била у вези шест година и да се њих двоје и дан данас чују, као и да је он један квалитетан човек.

BloombergAdria.com

У питању је, како је раније Курир писао, познати београдски бизнисмен Драган Аца Булић. Булић је бивши председник Заједнице прволигаша и власник Фудбалског клуба "Железник". Власник је угоститељских објеката у престоници.

Аца Булић ухапшен је својевремено због сумње да је организовао бацање бомбе на кућу Драгана Стојковића Пиксија у Нишу. Осим Булића, тад су ухапшени још четворица његових сарадника, иначе навијача ФК "Железник". Касније се испоставило да за ту сумњу полиција нема доказа.

Осим тога, Булић је син покојног Јусуфа Јусе Булића који је убијен 4. марта 1998. у Новом Београду испред свог кафића. Јуса је био познат као близак пријатељ припадника клана Љубе Земунца.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".