Извор:Фото: АТА имагес

ОПРОСТИЛА САМ СВЕ: Марија о оцу и брату који је умро млад

Извор: Нпортал

29.01.2023.

08:10

ПЕВАЧИЦА Марија Шерифовић причала је без длаке на језику о детаљима из свог живота, и о појединостима о којима је до сада веома ретко говорила.

Маријин отац је имао брак пре него што се венчао са Маријином мајком Верицом из ког је певачица имала брата који је веома млад напустио овај свет.

- Душан је био мој брат из Рајковог првог брака и он је био бескрајно добра и посебна душица... - испричала је између осталог Марија, а онда се осврнула и на свог оца.

- Направио је Рајко пуно проблема у животу и ја сам то њему све опростила јер прво ми је отац, друго родитеље не можемо да бирамо - каже Марија и додаје:

BloombergAdria.com

 

- Недавно смо се видели у Крагујевцу и рекао ми је: "Ма шта год да сам урадио лоше, погрешно, наопако, овако или онако...", а онда ме је погледао онако значајно: "... барем знам да све што има везе са тобом да сам урадио исправно".

- Ја знам колико мојих колега, колегиница, људи из бранше, из медија живе потпуно лажне животе, можда имају страх од осуде од довођења својих каријера у проблем - рекла је искрено Марија и додала:

- Јашу по мени, ако ја имам храброст онда се јашем само ја, а не јашу се сви остали који живе ихахај лажне животе и лажно се представљају. То је бесмислено јер ја сам сигурна да ћемо сви да умремо за два дана - каже Марија.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".