Извор:Фото: АТА имагес

ИЗБЕГЛА ОЗБИЉНУ ПОВРЕДУ: Милицу спасили играчи!

Извор: Нпортал

29.01.2023.

08:43

ПЕВАЧИЦА Милица Павловић ове године је брилијрала на МАЦ манифестацији.

Милица важи за једну од најпреданијих младих звезда која жели да сваки наступ изведе перфектно. Овај пут је избегла повреду током наступа на МАЦ манифестацији:

- Милица је недељама спремала свој наступ и у њега је уложила 20.000 евра. Како ништа не би препустила случају, ангажовала је кореографе и играче из Загреба, а потом и костимографе који су се побринули за њен стајлинг. С посебном пажњом урађен је плашт дуг 4,5 метара у ком се Милица појавила. Иако је планирано да га већ у првим тактовима своје песме скине, није успела да га откопча, због чега је умало изгубила равнотежу и пала с високог постоља на ком је стајала с играчима - наводи извор, и открива да су играчи пуком срећом успели да је извуку из ове ризичне ситуације. 

Милицу није узнемирио пад, већ разочарање које је могла да доживи публика због њеног неуспеха.

- Како је сурови професионалац, Милица се врло узнемирила на саму помисао да ће ситуација с плаштом уништити њен наступ. Уместо да страхује да ће пасти и озбиљно се повредити, више ју је уплашила могућност да разочара своју публику. На срећу, њени играчи су успели да стргну плашт који није могао да се откопча, а публика ништа није приметила - каже извор, који истиче да поп звезда и даље покушава да открије како је дошло до немиле ситуације. 

Међутим, певачица је изјавила да то није једино што је кренуло по злу:

- Ништа није функционисало по плану, иако смо комплетна екипа и ја дали све од себе. Од минимума времена да се спремим за наступ, погрешних информација и тајминга, до тога да сам мислила да ћу у једном моменту заједно с оним плаштом са три метра висине завршити на поду Арене, преко отворених рана, катане која се све време тресла... На све то дочекали су ме и изгорели кадрови наступа у преносу - написала је Милица на Инстаграму, и поручила да је ипак захвална што је дала свој максимум.

(Ало)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".