Извор:Фото: АТА имагес

РЕКЛА ЈЕ "ЗБОГОМ": Слобода донела одлуку која је шокирала

Извор: Нпортал

29.01.2023.

09:37

ТАЛЕНТОВАНУ Слободу Мићаловић гледаоци више неће имати прилику да гледају у једном пројекту.

Прелепа Слобода Мићаловић срца гледаоца је освојила својом племенитошћу и природном лепотом. Иза ње је остао низ филских остварења, серијских и филмских, али и позоришних међу којима је мјузикл Кокана Младеновића "Чикаго" која на шаљив начин говори о времену двадесетх година прошлог века. Слобода је дужи низ година перфектно тумачила лик Рокси Харт. Сада је одлучила да напусти представу, а љубитељи позоришта су се разочарали. 

- Представа се игра 15 година и ово ће бити 300. извођење. Мјузикл ће се играти и даље, али ћу ја своје ципеле препустити некој млађој колегиници - рекла је Мићаловићева која је до сада имала прилике да се оствари у неколико страних филмских остварења, између осталих и у филму "Сунцокрет" који је крајем 2021. године изашао у Казахстану, а на питање о иностраној каријери и могућем пресељењу ван граница земље она је тада одговорила:

- Мој живот је овде, моја деца иду у школу, имам обавезе, приоритет ми засад није иностранство. И ово до сада што сам имала искок је и било је божанствено, али је баш дуго трајало и тешко ми је да све уклопим - истакла је Боба. 

(Стори)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".