Извор:Фото: Н. Скендерија, Фејсбук принтскрин

ТУЖНА ПРИЧА УБИЦЕ С БЕЖАНИЈЕ:Брат погинуо, мајку видео са 18

Извор: Нпортал

29.01.2023.

12:25

Мушкарац Горан Ђокић који је на Бежанијској коси убио две сестре Јелисавету (76) и Гордану Ђ. (78), па потом извршио самоубиство крије велику породичну трагедију.

Како Информер сазнаје, њему је погинуо рођени брат.

Горан је са рођеним братом радио на сервисирању клима у фирми свог оца. Приликом једне интервенције, Горанов брат је погинуо.

- Он је страшно тешко поднео смрт брата. Није се опоравио до свог самоубиства. Тада је почео да се коцка и прави проблеме - каже извор Информера близак овој породици. 

Како наводи саговорник, Горанов отац је потпуно сломљен.

BloombergAdria.com

 

- Изгубио је оба сина! Можете ли да замилисте како је човеку? Они су одрасли са њим. Након што се Горанов отац растао од његове мајке, из Сарајева су дошли у Београд. Није им дозвољавао контакт са њом. Први пут је видео мајку када је напунио 18 година. То је први сусрет који са њом памти. Страшна је то судбина која га је обележила. Од доброг момка, постао је коцкар, а на крају убица - каже саговорник.

Како се сумња Горан (37) се 26. јануара убио на паркингу у београдском насељу Бежанијска коса због гриже савести јер је неколико дана раније усмртио сестре Гордану и Јелисавету. 

BloombergAdria.com

 

Њих две су пронађене мртве у стану 21. јануара. Сумња се да су оне убијене доста раније. Комшије су пријавиле полиције да се сестре не појављују данима, а да се из њиховог стана осећа непријатан мирис.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".