Извор:Фото: Милена Анђела, Д. Дозет, Профимедиа

ПИПАЈУ НАС И ГРИЗУ: Познати стрипер открива тајне свог посла

Извор: Нпортал

29.01.2023.

14:14

Један познати стрипер открио је тајне свог посла. Ево шта се крије иза кулиса!

Посао стрипера се многима чини веома забавним, лаким, али и безбедним, поготово што се друштво води мишљењем мушкарца као оличење снажог и јачег пола. Међутим, реалност је другачија. Њихов посао понекад зна да буде веома напоран и нелагодан.

Шта се заправо крије иза кулиса и са каквим се све проблемима сусрећу стрипери, покушао да је одговори један од чланова познате групе "Дреамбоy", Пјеј Финч. Он је у овом послу више од 10 година, а његова група, веома популарна у Великој Британији, радо је виђена на многим прославама, слављима и девојачким вечерима.

Овај млади стрипер осврнуо се на понашање гостију, тачније жена на забавама, а како се може закључити из његове приче, више пута се нашао и неугодним ситуацијама.

- Било је момената када су викале 'Скидај све' док су бацале грудњаке на нас. Ако изађемо у ту гомилу, жене ће покушати да нас зграбе или огребу, понекад и угризу - рекао је он и додао да плаћен наступ не значи да су они "комад меса".

BloombergAdria.com

 

Говорећи за стране медије, млади стрипер је све више откривао другу страну медаље свог посла. Па тако, девојке су знале да дођу и иза бине како би их поздравиле, али и додиривале.

- Да је обрнуто, односно да ја то исто учиним жени, вероватно бих одмах био ухапшен или само удаљен из клуба - додао је и истакао да жене на забавама могу да буду пуно горе од мушкараца, као и да алкохол има један удео у томе.

Истакао је да је његов посао као и сваки други, професионалну му приступа и не меша га са приватним.

BloombergAdria.com

 

Група је иначе основана 1986. године и све до данас одржавају се редовне суботње ноћне представе по целој Великој Биртанији. Ради се о двосатним групним наступима професионалних плесача и појединих стрипера који раде чак седам дана у седмици.

Једном приликом имали су наступ и за принцезу Дајану. Тада су били одевени као грчки богови. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Мондо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".

#Велика Британија вести #стриптиз #мушки стрипер #стрипер #Dreamboy #мушки стриптиз