Извор:Фото: В. Данилов, Ата имагес

ХТЕЛА ЈЕ ИЗЛАСКЕ ДО ЈУТРА: Ђоле открио прави разлог развода

Извор: Нпортал

31.01.2023.

19:25

ПОЗНАТО је да су бивши супружници и након развода остали у добрим односима.

Денсер Ђоле Ђогани је сада, две деценије касније, открио прави разлог њиховог развода, док је Слађа једном приликом признала да је, можда, погрешила што је ставила тачку на брак.

- Некада кажем да сам брзо и исхитрено направила тај развод. Брзоплета сам. Код мене нема стрпљења. У свему сам или најбоља или најгора, нема средине. Мислим да мени бог није отворио врата у погледу љубави и да ме ставио на разна искушења. Била сам с партнерима и на крају увек нешто искрсне - рекла је Делибашићева тада за "Курир", док је певач једном приликом признао да му је њихов растанак јако тешко пао.

BloombergAdria.com

 

- Веома тешко сам поднео развод, први пут у животу нисам знао да се снађем. Кад смо градили кућу у којој сада живи Слађа, правио сам два спрата, велико двориште, замишљао сам да ћу у том неком делу, када будем деда, пећи роштиљ. Видео сам унапред цео живот с њом, замишљао унуке. И одједном крај. Био сам изгубљен, нисам знао како даље - причао је Ђоле у документарном филму "Живот и сцена", а онда и признао да је ишао код психијатра.

- Молио сам Слађу да седнемо, причамо и видимо у чему је проблем. Чак сам ишао код психијатра, тражио сам стручно мишљење. Звао сам је да заједно одемо на разговор и видимо како ћемо да се понашамо у новој ситуацији и према деци, јер ја нисам знао како. Она ме је тада пуна себе погледала и рекла: "Ти и треба да идеш код психијатра". Једном сам успео да је одведем, али њој се то није допало - испричао је Ђогани и нагласио да је Слађа крива за развод.

BloombergAdria.com

 

- У периоду развода много сам је штедео у медијима и добио по леђима. Нисам ја био тај због ког се десио развод, него она. Слађа није могла да се снађе с популарношћу и новцем. Нисмо ми имали много, али за њу су се тада закачиле неке спонзоруше другачијег начина живота и неки мушкарци који су је хтели за себе и обећавали јој свашта - казао је Ђоле Ђогани и открио који тренутак је био пресудан:

- Она се погубила и почела да тражи од мене више слободе него што супруга и мајка двоје деце треба да има. Рецимо, да са другарицама излази до два сата ноћу, а да ја седим код куће и чекам је. То је био један од њених услова. Мени то није одговарало и рекао сам јој: "Ајде лепо да завршимо са свим тим".

BloombergAdria.com

 

Слађа више није желела претерано да се осврће на прошлост, већ је кратко одговорила да јој је најбитније да њена породица зна истину.

- Његови интервјуи и његове жалопојке ме не занимају. Немам потребу да објашњавам. Све што је рекао, нека буде тако, а ја ћу да ћутим. Не могу да се бавим причама од пре 22 године. Моји најближи и ја знамо најбоље шта је било. То ми је битно, да мој отац, брат и деца знамо шта се тада дешавало - рекла је Слађа за медије.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".