Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Paparazzo Lov // DNK

НАТАША ДНК ПРЕЛАЗИ НА РТС: Започиње нови пројакт - ево и шта

Извор: Нпортал

02.02.2023.

14:47

ГЛУМИЦА и водитељка Наташа Аксентијевић одлучила је да своју каријеру обогати новим искуствима.

Многима миљеница због начина на који је водила емисију “Днк” открива да ће је публика ускоро гледати на Јавном сервису, али и како је дошла до улоге у популарној серији “Попадија”, где тумачи лик нарикаче Верке.

- Улога у серији “Попадија” ме је пре свега забавила. Научила сам доста посматрајући колеге. Било је младих људи који имају пуно жара, енергије, ентузијазма. Било је искусних који раде са великим уживањем и миром. Увек су ми сметале флоскуле типа “једна велика породица која савршено функционише”, али сада могу баш тако да кажем. Продуцент Марко Лекић је човек велики ширине и још веће душе, тако да сам од њега научила најважније: “буди добар, дарежљв и несаломив, живот ће ти узвратити најбољим” - каже глумица и признаје да најбоље “плива” у комедијама у којима, како сама каже, најбоље показује свој таленат.

- Увек прижељкујем комичне улоге. Мислим да је моја животна мисија да увесељавам људе. Непроцењив је осећај када после представе видите стотине насмејаних људи који одлазе растерећени из позоришта, а знате да сте ви заслужни за то.

BloombergAdria.com

Наташа је открила неколико детаља о новој емисији коју ће водити на РТС.

- “Балада о селу “ је једна од нових емисија коју ћете имати прилику прву да погледате на РТС-у, мислим да емитовање почиње у јануару. Упознала сам очаравајуће пределе наше лепе Србије, и снимајући ову емисију заљубила сам се у Србију по ко зна који пут. Поносна сам што сам се овде родила и што овде живим, каже она, а на питање о образовању очи јој се озаре.

- Нико ме никад није питао о мом образовању. У ствари сигурна сам да ме нико није питао која је теме моје докторске дисертације. А морате признати да је помало изненађујуће да је једна комичарка заправо докторка.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".