Извор:Фото: Профимедиа

СВЕ ОПТУЖБЕ ОДБАЧЕНЕ: Изгубио је све, а сад је слободан

Извор: Нпортал

02.02.2023.

16:27

СВЕ оптужбе против Мејсона Гринвуда, укључујући и оне најозбиљније - покушај силовања и физички напад, одбачене су после више од годину дана истраге.

Полиција ширег подручја Манчестера потврдила је да је Британско краљевско тужилаштво другог фебруара обуставило истрагу против нападача Јунајтеда по свим тачкама.

- Имајући у виду велико интересовање јавности у овом случају, одлучили смо да објавимо да је процес против 21-годишњег мушкарца, који је започео у јануару прошле године, окончан - навели су из Полиције Великог Манчестера (ГМП) и додали да се више неће оглашавати.

Ипак, истакли су да ће и у будућности бити посвећени истраживању сваког потенцијалног насиља над женама.

- Ако сте жртва насиља или сумњате да бисте то ускоро могли да постанете, нека вас овај случај не обесхрабри у тражењу помоћи - поручили су из ГМП.

BloombergAdria.com

 

Гринвуд је у проблеме са законом дошао због наводног систематског силовања и малтретирања бивше девојке у периоду од новембра 2018. до прошле године. Све је почело када је она на друштвеним мрежама објавила снимке и фотографије наводног насиља, што је резултирало хапшењем Гринвуда.

Истог дана, играча је суспендовао Манчестер јунајтедд, због чега је он изгубио плату и право на тренинг, као и место у репрезентацији Енглеске у коју се баш у то веме пробио.

Гринвуд је остао и без  спонзора, а како ће се даље одвијати његова каријера тешко је предвидети с обзиром на све што се дешавало последњих месеци.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".