Извор:Фото: Профимедиа

БЕЗ НОВЦА И СЛОМЉЕНОГ СРЦА За 3 знака фебруар ће бити паклен

Извор: Нпортал

02.02.2023.

17:21

ПОЧЕТАК године зна да буде јако изазован.

Након што смо некако преживели јануар, на врата је покуцао фебруар, месец заљубљених. И док то на прву делује одлично, звезде и астролози упозоравају да ће вељача фебруар 2023. бити за три хороскопска знака јако турбулентан и испуњен изазовима на сваком кораку.

Рак

Ракови ће бити оптерећени обавезама са свих страна. Енергија им неће бити на уобичајеном нивоу па ће се тешко носити са задужењима, а проблеме ће им стварати и лоша концентрација. Треба  да се пазе грешака и лоших пословних и финансијских процена, а у интимном животу трзавица. Крајем месеца осетиће олакшање, а посебно на љубавном плану.

BloombergAdria.com

Лав

Лавовима ће фебруар бити напоран због пораста обавеза. Осећаће да не могу да предахну јер чим доврше један задатак, доћи ће нови. Ужурбан ритам прилично ће их исцрпети, а најнапорније ће им бити у данима након 20. у месецу. Љубавни живот парова биће пун напетости док би самци могли да пате за неким ко их не може усрећити.

Стрелац

Стрелчеви ће овог месеца бити напети и нервозни. Често ће бити на ивици нерава па ће бити само питање тренутка кад ће се с неким посвађати.

BloombergAdria.com

Требало би да пазе да у љутњи не кажу ствари због којих ће касније зажалити. Финансијска ситуација биће промјенљива, а крајем месеца на видело ће испливати љубавни или породични проблеми којима ће се морати озбиљно да позабаве.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".