Извор:Фото: АТА имагес

ПОТКАЧИЛА КОЛЕГИНИЦЕ Глуме певачице, а баве се проституцијом

Извор: Нпортал

04.02.2023.

08:37

КАТАРИНА Грујић је осула паљбу по девојкама које се баве најстаријим занатом, а мувају се по естради као неке певачице

Катарина Грујић откако се удала за фудбалера Марка Гобељића постала је друга особа, а и језик јој је постао оштрији. Тако је сада брутално оплела по проституткама, те рекла да је нервирају зато што се представљају као певачице.

BloombergAdria.com

Наиме, Каћа је осула паљбу по девојкама које се баве најстаријим занатом, а мувају се по естради као неке певачице, па признала да је ужасава "титула" жена фудбалера.

- Свуда постоје предрасуде, па и код певачица. Поготово у овом мом занимању постоје особе које нису певачице, а представљају се да јесу, а баве се на пример проституцијом. Тај занат увек воле да мешају с певачким - каже Каћа за Свет и додаје да није једна од оних која се удала због пара, већ због праве љубави:

- Жене које су се удале због новца и титула стављају се у исти кош с дивним, поштеним девојкама и женама које су се удале из љубави. Раније, док сам била млађа и док ме је све нервирало, хтела сам да се свађам, али после 12 година у јавности сам сазрела и ништа ме не тангира.

Након тога Грујићка је рекла да она нема конкуренцију на естради, те објаснила да је сваки певач индивидуа за себе.

- Немам конкуренцију зато што мислим да је свако уникатан на свој начин. Не могу ја да се поредим са Пријовићком, не може ни она са мном. Исто тако и с осталим колегиницама, свака је јединствена на свој начин. Не личим ни на кога - рекла је певачица, па признала да себе више не види у ријалити-форматима:

- Не постоји уговор нити хонорар на који бих у овом тренутку пристала и потписала. Мени је учешће у ријалитију много помогло у смислу препознатљивости и популарности и тада ми је све требало. Данас ми не треба.

BloombergAdria.com

Волела бих да родим тројке

Каћа не крије да ужива у улози мајке, те каже да једва чека да прошири породицу:

- Волела бих да имамо још двоје деце, а можда и близанце. Мој брат их има, тако да генетски постоји могућност да ми се то деси, могу и тројке, зашто да не. Али тада би Маркови и моји родитељи морали да прискачу у помоћ.