Извор:Фото: ТВ Пинк принтскрин/Задруга 6

"МОЛИМ ТЕ, ПУСТИ МЕ!" Звездан се иживљава над Аном (ВИДЕО)

Извор: Нпортал

04.02.2023.

10:00

ЗВЕЗДАН Славнић је изгледа овог јутра дефинитивно почео да показује право лице!

Након што је неколико сати у оквиру разговора вршио психичку тортуру над бившом невенчаном супругом Аном Ћурчић, Славнић је у зору отишао корак даље, и према жени, коју каже да воли, се понео неописиво сурово. 

Искористио је тренутак када је Ана изашла испред куће да запали цигарету, а онда брзо за њом затворио врата како јој не би дао да уђе унутра.

Ћурчићева је стајала на вратима и молила га да уђе, међутим, Звездан није хтео ни да чује! У том моменту су се у хаос укључили и остали задругари, а пре свега су Филип Цар и Жана Ђорђевић покушали да га уразуме и објасне му да није људски то што ради. 

- Дај бре човече не зезај, отвори јој врата - причао је Цар. 

- Звездане не ради то, прехладиће се, хладно је напољу, пусти је да уђе - викала је Жана.  https://www.youtube.com/watch?v=IDJg7kJPkBk

Након што је "попустио" и отворио врата, Ана је ушла видно смрзнута, а потом се упутила у собу како би легла да спава, међутим, Славнић јој чак ни то није дозволио.

Гледаоци "Задруге" су овакво понашање окарактерисали као "монструозно иживљавање", те сматрају да Славнић по хитном поступку треба бити санкционисан и удаљен из ријалитија. 

- Пусти ме молим те да спавам - говорила је она. 

- Нећу, ово ће сад трајати 5 дана док не одеш на капију - претио је Звездан.  https://www.youtube.com/watch?v=EHxm_jNJZtY