Извор:Фото: Принтскрин/Јутјуб/Marko Radić

ДОЖИВЕЛА НАСИЉЕ: Лену вршњаци покушали да удаве

Извор: Нпортал

05.02.2023.

16:40

ЛЕНУ Стаменковић упознали су у музичком такмичењу за децу 2015. године када је изабрана интерно да представља Србију за Дечију песму Евровизије.

Лена је прошла врло рано кроз највеће страхоте. Вршњаци су над њом извршили ужасно насиље, а она је први пут проговорила о томе.

Млада певачица је описала ужасан догађај у једној емисији, тренутак када су вршњаци покушали да је удаве у базену. Изјавила је да мозак тада другачије реагује и да својим вршњацима опрашта, јер су ипак били деца.  

- Морамо да разумемо и ту другу страну других људи. Иако сам, због свих ситуација, постала интровентна особа, то ми је много помогло јер сам кренула да пишем и све боли које сам трпела од других људи сам предочила у папир, хармонију и музику - започела је певачица, па се осврнула на конкретан случај утапања у базен:

- Постоје малене ствари које сам доживљавала, у смислу да су ме прозивали, оговарали, гађали камењем, али сматрам да су то мале ствари у односу на оне које су се дешавале. Тада проради неки клик у мозгу да мора да се преживи. Имала сам једну ситуацију у којој су вршњаци покушали да ме удаве у базену, и то је нормално, а ја сам мислила да су ми то пријатељи. Не узимам за зло, то су деца.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".