Извор:Фото: В. Данилов

СТУДИРА НА СОРБОНИ, ИМЕ ДОБИО ПО ДЕДИ Ово је Батин унук ФОТО

Извор: Нпортал

06.02.2023.

16:41

ИАКО је дар за глуму и шарм наследио од деде, одлучио је да свој животни пут гради другачије него што се можда од њега очекивало.

Унук легендарног глумца Велимира Бате Живојиновића, пре четири године учинио је читаву породицу срећном и поносном када је уписао престижни универзитет у Француској. Иако су многи мислили да ће кренути дединим стопама, он је одабрао другачији пут и посветио се студијама науке и инжењерства.

Судећи по томе да је читава породица била тада пресрећна, што је потврдио и својевремено Батин син, Велимиров отац, Миљко, стиче се утисак да му студије иду прилично добро.

- Сви смо срећни. Његова је одлука да неће у глумце, уписао је зато науку и инжењерство на Сорбони. Креће од септембра, боже здравље. Сви му желимо срећу - рекао је тада Миљко Живојиновић за медије.

Подсетимо, Велимир је један од четворо унучади Бате Живојиновића, на које је глумац током живота био и те како поносан, а многи коментаришу да управо он највише личи на свог деду.

#Бата Живојиновић #Велимир Бата Живојиновић #глумац Бата Живојиновић #Бата Живојиновић унук #Велимир Живојиновић #Сорбона #Студије инжењерства #ВИП