Извор:Фото: Д. Миловановић/Јутјуб принтскрин/Blic

ЧЕТИРИ ГОДИНЕ НАКОН НЕСРЕЋЕ: Деа Ђурђевић поново у болници

Извор: Нпортал

08.02.2023.

07:33

ВОДИТЕЉКА се огласила на свом Инстаграм профилу и истакла је да данас иде на још једну операцију

Водитељка "Јутарњег програма" на "Пинку", Деа Ђурђевић, 2019. године доживела је саобраћајку на Дедињу, том приликом имала је тешко оштећење руке коју је откинуо аутобус када је ударио у њу, а онда је уследила велика борба.

Водитељка се сада огласила на свом Инстаграм профилу и истакла је да данас иде на још једну операцију.

BloombergAdria.com

- И након четири године после највеће животне борбе се смејемо. Уз смех и породицу се све преброди. Већ сутра ме чека нови изазов, нова операција. И то ће проћи. Сигурна сам да ће се моје здравствено стање бити још боље након ове интервенције и да ћемо се још више смејати. Сви ми заједно. Верујте у себе и будите храбри. И радујте се сваком новом дану. Видимо се ускоро. Будите ми безбедни - написала је Деа.

Иначе, Деа је на фотографији позирала насмејана са мамом и изабраником Младеном Мијатовићем, а породично су уживали на вечери у једном ресторану и нема сумње да су јој они навећа подршка.

Подсетимо, у великој исповест након тешке несреће Деа Ђурђевић је испричала кроз шта је све прошла.

- Доктори су класификовали моје повреде као ратне. Имала сам откинуту руку, контузију срца и плућа, сломљену карлицу на два места, сломљену кичму, парализу обе ноге и с десне стране дуж целог тела тај велики хематом, пошто ме је тако набио уз зид - навела је тада храбра водитељка у исповести након опоравка и истакла да је имала укупно 21 операцију.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".