Извор:Фото: Профимедиа/ЕПА

БИВШИ ИГРАЧ ЧЕЛСИЈА И ДАЉЕ ПОД РУШЕВИНАМА? "Нема му трага"

Извор: Нпортал

08.02.2023.

16:11

ГАНСКИ фудбалер који наступа за турски Хатајспор, Кристијан Атсу нажалост још увек није пронађен, преноси британски "Дејли стар".

Иако су готово сви светски медији објавили вест да је бивши играч Челсија пронађен жив под рушевинама зграде у Хатају, његова судбина још увек није позната.

- Молим вас да не пишете да је неко преживео, пре него што добијете потврду. Људи имају породице, пате и бол све више расте. Немамо информације о Атсуу, нити о Танеру Свуту. Ја ћу вам лично јавити чим нешто сазнамо. Зар вам не бих рекао да су у болници - рекао је за "Хуријет" тренер Волкан Демирел.

У уторак се појавила вест да је Атсу извучен из рушевина и да је на путу за локалну болницу. Међутим, клупски лекар Хатајспора Гурбеј Кавечи истиче да се фудбалер још увек води као нестало лице.

- Када смо чули вест да је одведен у болницу Дортјол, отишли смо и погледали да ли је тамо, али њега није било. Нажалост, страхујемо да још увек нису пронађени - каже лекар Хатајспора.

Од разорних земљотреса у Турској прошло је више од 48 сати. И даље је огроман број људи затрпан под рушевинама и како време пролази све је мања могућност да ће неко бити пронађен жив.

Атсу је, иначе, некадашњи играч енглеских клубова - Челсија и Њукасла. Он је био чак четири године члан Челсија, али за њих није играо јер су га слали на разноразне позајмице. У Њукаслу је оставио велики траг и одиграо више од 100 мечева.

Кристијан је био саиграч у црно-белом табору са Александром Митровићем, најбољем српским фудбалером за 2022. годину.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".