Извор:Фото: Н. Костић, Н. Скендерија

ФАТАЛНИ ЗАВОДНИК Где је данас и како изгледа Петар Каписода?

Извор: Нпортал

09.02.2023.

11:30

ПОРЕД успешне рукометашке каријере, широком аудиторијуму је био познат и по љубавним везама са најлепшим женама са јавне сцене

Пре двадесетак година Петар Каписода "харао" је рукометним теренима Европе, али је подједнако успешно освајао девојачка срца. Списак његових љубавних подухвата је подужи, а добро упућени кажу да му многе познате даме нису одолеле.

Наочити Цетињанин рођен је пре 46 година и мада се већ дуже не бави активно спортом, и даље одлично изгледа. Штавише, године су му донеле зрелост која се одлично уклопила у урођени шарм. Чак је и "недостатак косе", за многе мушкарце хендикеп, претворио у "адут".

Данас обавља одговорну функцију председника Рукометног савеза Црне Горе, па су скоро сва његова појављивања везана за промоцију спорта коме је посветио живот.

- Нисам волео сува атлетска загревања током припрема, а најмање сам волео да стојим у врсти. Није ме држало место. Волео сам да будем фит и увек сам тренирао више од осталих. Вежбам и данас кад сам "дебело" у пензији - рекао је Петар једном приликом за медије, присећајући се дана када је свакодневно био на терену.

Петар Каписода желео је да постане војни пилот

- Војска ме је увек привлачила. Хтео сам да упишем Војну ваздухопловну академију и постанем војни пилот, али ми је рат који се десио деведесетих пореметио планове - открио је том приликом и додао да сада ужива у скијању и вожњи мотором.

BloombergAdria.com

Подсетимо, Петар је брат од стрица Филипа Каписоде, који је 2010. године прво усмртио Ксенију Пајчин хицем из пиштоља, а онда и себи одузео живот.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".