Извор:Фото: Профимедиа/Depositphotos

ТУКАО МЛАДИЋА ДО СМРТИ, САД СЕ НЕ СЕЋА Срамне речи насилника

Извор: Нпортал

09.02.2023.

15:54

У ВИШЕМ јавном тужилаштву у Београду данас је саслушан Предраг Р. (21) због сумње да је 29. јануара испред једног ресторана на Новом Београду током масовне туче, безобзирним насилничким понашањем покушао лиши живота оштећеног Вука В. (20)

Осумњичени је на саслушању изнео своју одбрану, а након саслушања тужилаштво је предложило судији за претходни поступак Вишег суда у Београду да осумњиченом одреди притвор да не би утицао на сведоке, да не би поновио кривично дело у кратком временском периоду, као и због узнемирења јавности и висине запрећене казне за кривично дело које му се ставља на терет.

Осумњичени се терети за кривично дело Тешко убиство у покушају.

Он је, како се сумња, најпре у близини шанка у ресторану, где су обојица били на прослави рођендана, песницом у пределу главе ударио Вук В. након чега су наведени сукоб наставили у башти ресторана.

Окривљени је ту оштећеног више пута ударио рукама и ногама у пределу главе и тела, да би, након што је Вук В. пао на под, узео столицу која се налазила у близини и ударио га више пута у пределу главе.

Том приликом је В.В. задобио тешке телесне повреде опасне по живот, а Предраг Р. се удаљио са лица места.

Не сећа се туче и он добио батине?

Незванично, окривљени се бранио да се махом не сећа како је и због чега дошло до туче, да В.В. не познаје од раније и да му је жао због свега што се десило. Такође је тврдио да је и он претучен, као и да се нада да ће повређени младић преживети.

(Информер)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".