Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/TV Pink

СУПРУГ ТАЊЕ РАЂЕНОВИЋ: Љубав из тинејџерских дана ФОТО

Извор: Нпортал

10.02.2023.

08:04

ВОДИТЕЉКА је супруга упознала на јако специфичан начин

Супруг Тање Рађеновић не појављује се често у јавности, а о њеном приватном животу се мало тога зна.

Једно од заштитних ТВ лица “Националног дневника” Тања Рађеновић (43) већ је тринаест година у срећном браку са Петром (48), професором физичке културе у Француској дипломатској школи. Позната водитељка ружичасте телевизије каже да се Петар и она знају доста дуго, још од њених тинејџерских дана, али да се познанство сводило само на јављање једно другоме.

BloombergAdria.com

Свог супруга Петра водитељка је упознала на веома специфичан начин ни не слутећи да ће се само годину дана касније удати за њега. Данас су њих двоје срећни, а њихову љубав крунисало је рођење двају ћерки.

- Ја сам и тада мислила да је леп, згодан и шармантан, а он каже да је и тада сматрао да сам јако занимљива, онако мала, плава, насмејана и што би он рекао - бледуњава. Прошле су године да се нисмо видели, а онда нас је спојио заједнички пријатељ - испричала је водитељка за "Блиц магазин".

- Занимљиво је да сам се у то време борила да се не отвори кафић у мојој згради у тадашњој “силиконској долини” на Дорћолу.

- Судбина је хтела да кафић буде отворен и поред моје борбе и да за то буде заслужан мој будући муж, за кога сам се удала након годину дана - испричала је својевремено Тања.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".