Извор:Фото: ПринтскринТВ Прва/Јутјуб/RTRS Video/РТРС Видео / VLC Rekoder

РАНИ РАДОВИ САЊЕ КУЖЕТ: Како је изгледала пре Звезда Гранда

Извор: Нпортал

11.02.2023.

09:39

ПОПУЛАРНО ТВ лице, Сања Кужет, свима је позната, поготово као дугогодишња водитељка музичког такмичења "Звезде Гранда", међутим мало ко зна како је водитељка почела сцвоју каријеру.

Њени почеци везују се за временску прогнозу на ТВ Пинку.

Сања важи за једну од најпопуларнијих водитељки на домаћој јавној сцени, а једном приликом је открила како је почела да се бави овим послом.

Водитељка је гостујући у емисији "Амиџи шоу" испричала како је почела њена каријера.

- Мало се поклопе коцкице и онда се деси чудо, на телевизији је потребно чудо, мени се десило када сам први пут крочила код тебе у студио - рекла је Сања Огњену.

- Када сам ја први пут као гост крочила у твој студио, биле су на Аутокоманди изроварене све улице, па си ти мало закаснио на посао. Тада су мени драге колеге само окачиле бубицу и рекле: "Је л' можеш ти само да замениш Огњена?", ја кажем: "Али, ја сам гост", кажу они мени: "Нема везе, ти само нешто причај, само док он не стигне, сад ће он". Тако ми се десило чудо и ти си ми био за живота захвалан, јер сам те спасила. Тако је почела моја каријера - објаснила је Сања.

BloombergAdria.com

Каријера Сање Кужет данас је на врхунцу, а пре седамнаест година, тачније 2006. године, она је у Јутарњем програму поменуте телевизије, гледаоце са осмехом извештавала о временским приликама, а изглед Сање Кужет и тада је често био на мети коментара.

BloombergAdria.com

Приметно је да се Сања готово нимало није променила.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".