Извор:Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

ДАЛИЛА ОШИШАНА НА ЋЕЛАВО: Крах, проституција и пакао дроге

Извор: Нпортал

27.10.2021.

21:48

ДАЛИЛА Драгојевић је пре брака са Дејаном Драгојевићем имала је наводно бурну прошлост. У ријалитију “Парови” где су се упознали и заволели Далила је била права звезда па су се тако новински чланци низали сваког дана.

Сада је испливао један који кружи мрежама да ју је бивши наводно ошишао на ћелаво, као и да је њена мајка наводно пала у депресију.

BloombergAdria.com

- Далилу је бивши муж ошишао на ћелаво након што је ухватио са другим мушкарцем. Њен отац је због срамоте напустио Тузлу, а мајка се лечи од депресије - тада је говорила за домаће медије Далилина комшиница Супхија.

- Нена породица се као и многе током рата преселила у Аустрију где су били све док Далила није почела да се бави најгорим могућим стварима које једна жена може себи да допусти, она се од 15. године вуцара са ким год је стигла, а убрзо је почела да живи у ванбрачној заједници са једин имућнијим човеком - Причала је тада Субхија која се презива исто као актуелна учесница ријалитија, Мујић.

BloombergAdria.com

- Цела Тузла и Сарајево зна какве је имала проблеме са дрогом, то и Маца првенствено зна али Маца је човек па неће да задире тамо где боли, након тог скандала се вуцара по Бечу и бавила најстаријим занатом - рекла је тада Далилина комшиница.

(Старс)