Извор:Фото: Профимедиа, Инстаграм принтскрин/irelandbasingerbaldwin

МЛАЂА БОЛДВИНОВА ЋЕРКА: Прославила се скандалом у 11. години

Извор: Нпортал

27.10.2021.

22:20

ЋЕРКА славног, бившег пара Ким Бесинџер и Алека Балдвина, Ајрланд Балдвин (25) добро је позната по својој склоности да објављује голишаве фотографија на Инстаграму, али то јој није помогло за лансирање каријере.

Манекенка се често скида чиме одушевљава пратиоце којих има око 670.000 што је мали број јер то ради годинама и с обзиром на друге познате даме које се тако промовишу па сакупе милионе обожаватеља.

То јој је донело сарадње с неким модним брендовима у чијим одевним предметима позира на Инстаграму, али није се баш помакла напред с глумачком каријером.

Одиграла је 10-ак улога у серијама и филмовима, који нису остварили успех, а последња је била криминалистичка драма "А Дарк Фое". Голишаво и потпуно наго позирање Иреланд је направило и проблеме с њеним оцем Алеком.

Славни глумац јој је остављао саркастичне и незадовољне коментаре на објавама што је привукло пажњу јавности. Једном је позирала у тангама на тераси зграде у Њујорку.

"Извини, али шта је ово?", упитао је, а коментар су лајковали његови бројни фанови који се слажу с критикама на рачун манекенке. Огласио се и Алеков брат и њен стриц Вилијам Балдвин.

"Тешка фотографија стрицу Билију за лајковање. Непријатно", нашалио се. Неки пратиоци су коментарисали да је очито манекенки недостајало пажње током одрастања, а она је игнорисала критике и није одговорила ни оцу ни стрицу.

Ајрланд је због тога понекад паузирала с голотињом због које су упадале у очи њених 20-ак тетоважа. Наводно је једну од њих посветила и оцу, а ради се о француској ријечи "ецуреуил", односно - веверица.

Амерички медији су открили да је то надимак који је дала тати. Ипак, њихов однос је много бољи него у њеном детињству.

BloombergAdria.com

Наиме, многи памте снимак с телефонске секретарице, која је процурила, а на њој Алек своју тада 11-годишњу ћерку назива безобразном, непромишљеном малом свињом јер се није јавила када ју је назвао. Глумац се касније јавно извинио због инцидента и рекао да је сигурно тиме наштетио Ајрланд.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".