Извор:Фото: Принтскрин/Јутјуб/Miki Stojan/инстаграм srbija.v.i.p

РУСКИЊА ИЗ "ЖИКИНЕ ДИНАСТИЈЕ" У хиндуизму нашла спас

Извор: Нпортал

12.02.2023.

09:02

ГЛУМИЦА Гала Виденовић је у култном серијалу "Жикина династија" имала једну од најважнијих улога у каријери, с обзиром на то да је тумачећи лик Рускиње Наташе доживела највећу популарност осамдесетих година.

Гала је пре више од деценије доживела је саобраћајну несрећу када је на њу, на пешачком прелазу, налетео несавесни возач аутомобила и нанео јој повреде у пределу карлице.

Глумица каже да јој је хиндуизам променио угао гледања.

- Проживела сам многе несреће. Моји чувари раде свој посао. Хвала им. Пре неколико година, живећи на Балију, упознала сам се са хинду религијом која проповеда хармонију живих и оних који то више нису. Када размишљате на тај начин, друкчије видите ствари - рекла је она напомињући да није променила религију:

BloombergAdria.com

 

- Хиндуизам сам поменула као филозофију, као начин размишљања, а не као религију. У том смислу нисам религиозна особа.

У једној од својих изјава глумица је открила како је одбила непристојну понуду коју је добила, као и због чега је одлучила да уместо професионалних ангажмана, буде породична жена и мајка.

BloombergAdria.com

 

- Живим у Малибуу, делу Лос Анђелеса где живе многи. Имам своју изнајмљену кућу у једном од кањона. На врху брда је живео Шон Пен. Прекопута је живео Ед Харис. Али дешава се следеће. Остајем у другом стању, а нико то не зна. И то у тренутку када ме очекује много посла, али ја верујем да ништа није случајно. Мој менаџер има систем да те увуче у друштво. Идеш код Стинга на роштиљ на плажи. Па онда на кућну журку код бенда Дипеш мод. У Малибуу сваки дан виђаш гомилу филмских звезда које су ти комшије. Одлазим на аудиције, стомак ми се не види. Схватам да нећу још дуго моћи то да кријем. А све се дешава у тих кључних шест месеци кад треба да ми се оствари каријера. И ја решим да нестанем. Не јављам се на телефон. Рађам дечака Демијана у Малибуу - рекла је Гала.

- Менаџер Мајкл Мекингли ми каже да треба да наставим. И ја сам до Демијановог трећег месеца ишла на кастинге. А онда сам одлучила да не желим да остављам дете Филипинки док ја идем на аудиције. Као клинка нисам имала живот и екипу, него сам јурила на снимања. И одлучила сам да будем мама. Можда сам одлуку донела и на основу гледања Холивуда из непосредне близине. Виђала сам те звезде које иду у рехаб центре и скидају се са алкохола, таблета, наркотика... - изјавила је глумица својевремено за Недељник.

Гала Виденовић је и открила да је имала непристојне понуде у Холивуду и то са свега осамнаест година.

Лепа глумица данас има 52. године, а велико изненађење било је њено појављивање у серији "Андрија и Анђелка".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".