Извор:Фото: Инстаграм принтскрин/anica_milenkovic_official, Јутјуб принтскрин

ИМАЛА ЧАК 115: Како је Аница смршала 52 килограма

Извор: Нпортал

12.02.2023.

13:08

ПЕВАЧИЦА Аница Миленковић прославила се са 13 годинина када је отпевала песму "На ланчићу име твоје", наставила је да се бави певањем, али су је догађаји у приватном животу довели до великог вишка килограма. А онда је, за шест месеци, успела да смрша чак 52 килограма.

 - У првој трудноћи сам се много угојила јер сам се опустила. До тада сам тренирала и пазила шта једем јер сам склона гојењу. Када сам пре 12 година родила ћерку Барбару, успела сам да ослабим, а онда је уследила друга трудноћа. Опет сам смршала, али је мој син Филип рођен без слуха и уградили су му имплант када је иамо годину дана. Због његових операције и стреса почела сам нагло да се гојим - прича Аница за "Хит информер".

Када се Филип опоравио, певачица се посветила себи. За шест месеци је успела да промени живот и врати младалачку линију.

- Пила сам разне препарате, држала сам дијете, ишла код лекара, али сам брзо одустајала. По препоруци пријатеља, 2018. године дошла сам до нутриционисте и фитнес тренера Клаудије Аддеми. Рекла сам себи: "Све сам пробала, не кошта ме ништа да пробам и са њом". Тада је почео да ми се мења изглед, али и живот. Са њеном исхраном сам за кратко време, од јуна до децембра са 115 килограма спала на 63. Желим да имам 58 килограма у удем ја том циљу - објашњава Миленковићева.

- Научила ме је шта је потребно организму. Нисам размишљала шта ћу да једем јер ми је она правила јеловник. Прва два месеца ми није дозвољавала да вежбам јер сам била тешка - испричала је.

Фоклерка је признала да јој је испочетка било тешко и да је размишљала да одустане.

BloombergAdria.com

 

- Нисам могла без хлеба и слатког, али после првих седам дана нисам више имала проблем. Најгора су прва три дана новог режима. Хтела сам да одустанем, али је Клаудија стално била уз мене, није ми дозвољавала. Када сам после три дана видела колико сам се осећала добро и приметила да више нисам надута и немам главобоље, нисам ни помишљала да одустанем. Када се данас погледам у огледало, видим здраву жену лепог изгледа и зам да више нећу дозволити да се то промени.

По њеним речима, за доручак једе омлет или двопек са мармеладом, а понекад овсене пахуљице. Ручак је углавном једем месо и салата, али и риба или морски плодови са поврћем. За вечеру Аница једе супу и врло  ретко сендвич. Њен савет је да се свакодневно изводе кардио вежбе а минимум је три пута седмично.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".