Извор:Фото: И. Маринковић, Фејсбук

ИЗДАХНУО ПОСЛЕ 14 ДАНА: Брутално пребијен на Н. Београду

Извор: Нпортал

13.02.2023.

18:52

ВУК Вучковић (20) који је претучен пре 14 дана испред познатог ресторана на Новом Београду, преминуо је јуче у 16 часова након 13 дана коме, а Предраг Р. (21) саслушан је током протекле недеље због сумње да га је покушао да га убије.

Осумњичени је на саслушању изнео своју одбрану.

Незванично, он је рекао је да се махом не сећа како је и због чега дошло до туче, да Вука Вучковића не познаје од раније и да му је жао због свега што се десило. Такође је тврдио да је и он претучен, као и да се нада да ће повређени младић преживети.

Након саслушања тужилаштво је предложило судији за претходни поступак Вишег суда у Београду да осумњиченом одреди притвор да не би утицао на сведоке, да не би поновио кривично дело у кратком временском периоду, као и због узнемирења јавности и висине запрећене казне за кривично дело које му се ставља на терет.

Осумњичени се терети за кривично дело Тешко убиство у покушају.

Он је, како се сумња, најпре у близини шанка у ресторану, где су обојица били на прослави рођендана, песницом у пределу главе ударио Вука Вучковића након чега су наведени сукоб наставили у башти ресторана.

Окривљени је ту оштећеног више пута ударио рукама и ногама у пределу главе и тела, да би, након што је Вук Вучковић пао на под, узео столицу која се налазила у близини и ударио га више пута у пределу главе.

Том приликом је Вук задобио тешке телесне повреде опасне по живот, а Предраг Р. се удаљио са лица места.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".