Извор:Фото: АТА имагес

СУКОБ НЕ ЈЕЊАВА: Милица одбила Ану, ова јој оштро узвратила

Извор: Нпортал

14.02.2023.

18:33

ИАКО су многи помислили да су се страсти смириле, последња Анина објава на Инстаграму говори другачије.

Након што је Ана Николић позвала Милицу Павловић на свој концерт који је најавила за 7. октобар ове године у "Арени", млада певачица која је имала спектал у Нишу, присутним новинарима је тада, на питање да ли ће прихватити Анин позив, одговорила одрично.

Тим поводом се се сада огласила Николићева, која је одлучила да поново испровоцира Павловићеву с којом је имала сукоб око песме "Проверено". Ана се огласила на свом профилу на Инстаграму.

- Пошто сам Милицу Павловић позвала на њено инсистирање да ми буде гост на мом концерту у "Београдској Арени" 7. окотобра 2023. године, не разумем зашто је то одбила и то на ружан начин тако што је себе назвала лоповом, који не би да буде гост на мом концерту? Понуђена к'о почашћена. Желим јој да у будућем животу и раду промени такво мишљење о себи јер ја не мислим да је тако лош човек, написала је Ана.

BloombergAdria.com

Подсетимо, Милица је пре неколико вечери на свом концерту у Нишу изјавила да ипак неће бити гост на Анином концерту:

- Заиста жена има сјајне песме, има предивну каријеру и желим јој пуну Арену, али ја нећу бити њен гост. Рекла сам ако ме позове, то је као да вам је неко дошао и покушао да опљачка кућу, а онда идете да пијете кафу заједно. Нисам из те приче, рекла је Милица.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".